Membres de l’Associació Forestal Vall de Lord van visitar les instal·lacions de biomassa de l’Associació de propietaris forestals Montseny Ponent

Ahir, 7 de maig, membres de l’Associació Forestal Vall de Lord van visitar les instal·lacions de biomassa de l’Associació de propietaris forestals Montseny Ponent (www.estellamontseny.cat).

Els tres alcaldes, un regidor i dos propietaris forestals, membres de l’Associació forestal Vall de Lordvan poder conèixer l’experiència d’aquesta associació a l’oest del Montseny que produeix estella dels boscos associats per a ser consumida a les calderes de les instal·lacions públiques dels quatre municipis associats.

Després d’uns 4 anys de molt esforç, actualment disposen d’un centre logístic de biomassa on abassegar la fusta per al seu assecat, i és allà on l’estellen i l’emmagatzemen per a ser distribuïda als punts de consum.

Es va visitar la caldera municipial del Brull, el centre logístic de biomassa a Sant Miquel de Balenyà i un bosc gestionat del Brull, a punt per a posar-hi el ramat de vaques.